Konsulentydelser

Økonomisk vejledning og analyse:
Mangler du overblik eller sparring om økonomistyring, hjælper jeg dig gerne med at lave budgetter og analyser, på den måde er du sikker på, at du ved hvor virksomheden er på vej hen.

Hos Moveto Consulting arbejdes der i krydsfeltet mellem mennesker og økonomi. Jeg hjælper dig med at skabe overblik over din økonomi, så du kan koncentrere dig om kernen i din forretning.

Som noget nyt yder Moveto også vejledning indenfor fondssøgning lige fra fondssøgningsstrategier til budgetter.

Organisationsudvikling og forandringsledelse:
Et organisationsudviklingsforløb kan virke uoverskueligt og selv med de bedst lagte planer kan det gå groligt galt. Hvis du hyrer Moveto Consulting til at gennemføre dele af, eller hele forløbet kommer du med garanti til at stå bedre.

Jeg understøtter forandring og udvikling og dokumenterer den økonomiske effekt. Det kan lade sig gøre fordi Moveto benytter økonomiske analyseværktøjer i kombination med gennemtestet forandringsledelsesprincipper.

Projektledelse:
Al forandringsledelse er projektledelse, derfor tilbyder Moveto projektledelse efter PRINCE2-principerne. Hvis du har brug for hjælp til systematisere og overskueliggøre større eller mindre projekter vil jeg gerne hjælpe dig. 

Det er naturligvis også muligt at hyre Moveto Consulting til sparring og vejledning om organisationsudvikling, projektledelse og forandringsledelse.

Hvis du gerne vil vide lidt mere, er du velkommen til at kontakte Moveto.